Hvordan lage møter uten å betale?

Hater du å gå på møter? Synes du at de er bortkastet tid og penger? I så fall er du ikke alene. Faktisk fant en studie fra Harvard Business Review at 67 % av de ansatte mener at møter er uproduktive og ineffektive.

Møter er viktige for å få arbeidet gjort, men de kan være kostbare. Hvis du ønsker å holde et møte uten å bruke penger, er det et par ting du kan gjøre.

Først bør du vurdere å bruke gratis verktøy og tjenester på nettet. Skype, Google Hangouts og GoToMeeting er alle gode alternativer for å holde et møte virtuelt. Dette kan være spesielt nyttig hvis teamet ditt er spredt på forskjellige steder.

En annen måte å spare penger på møter er å lage en møteagenda på forhånd. Dette vil bidra til å holde møtet på rett spor og forhindre at det kjører over tid. Sørg for å sende ut påminnelser til deltakerne også, slik at alle er forberedt og vet når og hvor møtet skal finne sted.

ved å følge disse tipsene kan du holde et møte uten å bruke penger.

Tips for å holde et møte uten å bruke penger

Du kan holde møter uten å bruke penger ved å bruke gratis verktøy og tjenester på nettet. Skype, Google Hangouts og GoToMeeting er alle gode alternativer du kan bruke til å kommunisere med teammedlemmene eller kundene dine. I tillegg kan du opprette en møteagenda på forhånd for å holde møtet på sporet. Dette kan hjelpe deg å spare tid og unngå å måtte vinge den under møtet. Til slutt kan det å sende ut påminnelser til deltakerne bidra til å sikre at de faktisk møter opp til møtet.

  Hvordan møte en moden og seriøs kvinne?

Gratis online verktøy og tjenester

Det er mange gratis verktøy og tjenester tilgjengelig som kan brukes til å holde et virtuelt møte. Skype er et flott alternativ for å holde et virtuelt møte. Det er gratis å laste ned og bruke, og det tilbyr video- og lydsamtaler. Google Hangouts er et annet gratis alternativ for nettmøter. Den tilbyr video- og lydanropsmuligheter, samt muligheten til å dele skjermen din med andre deltakere. GoToMeeting er en betalt tjeneste, men det er en gratis prøveperiode. Denne tjenesten tilbyr både video- og lydanropsmuligheter, samt muligheten til å dele skjermen din med andre deltakere.

Når du velger et gratis online verktøy eller en tjeneste som skal brukes til det virtuelle møtet ditt, er det viktig å vurdere funksjonene du trenger. Trenger du å kunne se andre deltakere? Trenger du å kunne dele skjermen din? Når du vet hvilke funksjoner du trenger, kan du velge det beste alternativet for møtet ditt.

Opprette en møteagenda

En møteagenda er avgjørende for å holde et møte på rett spor. Agendaen bør inneholde alle temaene som må diskuteres under møtet. Dette vil bidra til å holde møtet fokusert og forhindre at det går på tangenter. Du kan bruke et gratis nettbasert verktøy, for eksempel Google Dokumenter, for å lage en møteagenda.

Sørg for å inkludere alle viktige saker som må diskuteres i møteagendaen. Dette vil sikre at alle deltakere er på samme side og at ingenting blir utelatt. Det kan også være lurt å inkludere en tidslinje for hvert emne slik at møtet holder seg på sporet. Send ut møteagenda til alle deltakere på forhånd slik at de kan forberede seg til diskusjonen.

  Hvilken seriøs datingside for eldre å velge?

Sender ut påminnelser

Det er viktig å sende ut påminnelser til deltakerne før møtet. Dette vil sikre at alle er på samme side og vet når og hvor møtet skal finne sted. I tillegg vil det tillate deg å gjøre endringer eller justeringer av møtetidspunkt og -sted om nødvendig. Det er noen forskjellige måter du kan sende ut påminnelser på.

En måte er å bruke gratis verktøy og tjenester på nettet, som Skype, Google Hangouts og GoToMeeting. Disse plattformene lar deg enkelt sende ut møteinvitasjoner og påminnelser til store grupper mennesker med bare noen få klikk. I tillegg gir de en praktisk måte for deltakere å bekrefte sitt oppmøte og legge møtet til i kalenderen.

En annen måte å sende ut påminnelser på er via e-post. Du kan opprette en møteinvitasjon i e-postkontoen din og deretter legge til alle deltakerne på invitasjonslisten. Denne metoden er spesielt nyttig hvis du trenger å inkludere vedlegg eller tilleggsinformasjon om møtet i påminnelsen. Du kan også bruke masseutsendelsestjenester, for eksempel MailChimp, for å sende ut e-postpåminnelser til store grupper av mennesker på en gang.

Å sende ut påminnelser er en fin måte å sikre at møtet går uten problemer. Det lar deg holde alle på samme side og unngå overraskelser eller endringer i siste liten. I tillegg gir det deltakerne muligheten til å legge møtet til kalenderne sine slik at de ikke glemmer det.

Konklusjon

Avslutningsvis er det mulig å holde et møte uten å bruke penger ved å bruke gratis verktøy og tjenester på nettet, som Skype, Google Hangouts og GoToMeeting. I tillegg kan du gjøre møtet mer vellykket ved å opprette en møteagenda og sende ut påminnelser til deltakerne. Ved å følge disse tipsene kan du holde et produktivt og kostnadseffektivt møte.

  Senior datingsider: hvilken side er pålitelig

Det er mange måter å holde et møte uten å bruke penger. Gratis nettbaserte verktøy og tjenester, som Skype, Google Hangouts og GoToMeeting, gjør det enkelt å komme i kontakt med folk. Du kan også opprette en møteagenda for å holde møtet på sporet, og sende ut påminnelser til deltakerne. Ved å følge disse tipsene kan du holde et vellykket møte uten å bruke en krone.