Hvordan nærme seg en moden kvinne

Har du noen gang møtt en moden kvinne og følt deg tungen? Du er ikke alene. Mange menn synes det er vanskelig å nærme seg modne kvinner, spesielt hvis de er attraktive og vellykkede. Men det er ingen grunn til å bli skremt. Med litt selvtillit og riktig tilnærming kan du gjøre et godt inntrykk på enhver moden kvinne. Her er noen tips om hvordan du gjør nettopp det.

Hvordan nærme seg en moden kvinne

Det er viktig å være trygg når du nærmer deg en moden kvinne. Dette betyr ikke at du skal være cocky eller formasten, men du bør vise at du er komfortabel i din egen hud. Voksne kvinner setter pris på menn som er direkte. De blir ofte slått av av spill og tankespill. Så hvis du er interessert i en moden kvinne, er det best å bare være ærlig og fortelle henne det med en gang. Du bør unngå å fremstå som trengende eller usikker. Dette er en stor turnoff for modne kvinner. Fokuser heller på å være trygg i deg selv. Det er en god idé å komplimentere en moden kvinne for hennes intelligens og prestasjoner. Dette vil vise henne at du er interessert i mer enn bare utseendet hennes. Voksne kvinner blir slått av av ungdomsadferd. Så det er viktig å handle på din alder og unngå å oppføre seg som et barn.

Hva skal jeg si

Når du tenker på hvordan du skal nærme deg en moden kvinne, er nøkkelen å være ekte og ærlig. Kvinner kan oppdage en falsk en mil unna, så det er viktig at du er autentisk i samspillet med dem. Hvis du komplimenterer henne for noe du oppriktig beundrer ved henne, vil hun sette pris på din oppriktighet. Det samme gjelder å stille henne spørsmål om seg selv og lytte oppmerksomt til svarene hennes. Det er viktig å dele ting om deg selv også, men ikke gjør alt om deg. Samtalen bør være balansert og gi dere begge en sjanse til å snakke. Hold samtalen lett og unngå kontroversielle emner. Du ønsker å gjøre et godt inntrykk, så spar de heftige debattene til en annen gang. Fortell henne at du er interessert i å bli bedre kjent med henne. Dette vil vise henne at du ikke bare leter etter et one-night stand. Ved å følge disse tipsene, vil du være sikker på å gjøre et godt inntrykk på enhver moden kvinne du møter.

  Hvordan få en kvinne over 60 til å bli forelsket?

Hvordan opptre

Når du snakker med en moden kvinne, er det viktig å være selvsikker. Ikke vær redd for å vise at du er interessert i henne. Snakk og få øyekontakt. Respekter meningene hennes og lytt til hva hun har å si. Unngå å avbryte henne eller prøve å fullføre setningene hennes for henne. Vær en god lytter og la henne vite at du hører hva hun sier. Vis at du er interessert i det hun sier ved å stille spørsmål og komme med kommentarer. Nikk med hodet og få øyekontakt. Unngå også å snakke for mye om deg selv. Det er viktig å fokusere på samtalen og ikke gjøre alt om deg. Voksne kvinner setter pris på menn som er selvsikre og respektfulle. Så hvis du kan vise henne at du er begge disse tingene, vil du garantert gjøre et godt inntrykk.

Hva bør man unngå å gjøre

Når du prøver å finne ut hvordan du skal nærme deg en moden kvinne, er det et par ting du bør unngå å gjøre. Først, ikke prøv å oppføre deg som om du er noen du ikke er. Modne kvinner kan se gjennom forstillelser og falskhet, så det er viktig å være ekte. For det andre, ikke vær redd for å være deg selv. Ikke prøv å endre hvem du er bare for å imponere henne. For det tredje, ikke prøv å imponere henne med materielle ting. Modne kvinner er ofte mer interessert i hvem du er som person enn hva du har. For det fjerde, ikke prøv å få henne til å le hele tiden. Latter er viktig, men det bør ikke være det eneste du fokuserer på. For det femte, ikke prøv å gjøre noen fysiske bevegelser på henne for tidlig. Voksne kvinner setter pris på å bli behandlet med respekt, så ta ting sakte og la henne bestemme tempoet.

  hvordan finne kjærligheten etter 50

Hvis du vil gjøre et godt inntrykk på en moden kvinne, er det et par ting du bør huske på. Først, vær respektfull og høflig. For det andre, ha noe interessant å si. For det tredje, vær deg selv. Og til slutt, unngå å gjøre noe som vil få deg til å se umoden eller tåpelig ut. Hvis du kan gjøre alt dette, vil du garantert gjøre et godt inntrykk.